Инна Сейнтмарк 1ви курс,преподавател по Отвари ,Практика на силите
Брой мнения : 42 Години : 27 Сила : Теликимия
| Заглавие: Re: Къщата на Брияна Вто Апр 20, 2010 9:15 am | |
| | |
|
Корина Адамс 1ви курс,преподавател по Драконология и Египтология
Брой мнения : 234 Години : 28 Сила : Електричество
| Заглавие: Re: Къщата на Брияна Вто Апр 20, 2010 11:04 am | |
| -Хмм..второто!-казах и се усмихнах,взех ключовете си и тръгнах да излизам-Е..тръгваме ли вече?.. | |
|
Инна Сейнтмарк 1ви курс,преподавател по Отвари ,Практика на силите
Брой мнения : 42 Години : 27 Сила : Теликимия
| Заглавие: Re: Къщата на Брияна Вто Апр 20, 2010 11:26 am | |
| -E..чакай все още не сме звъннали на момчета .. -отговорих аз и се захилих., Звъннах на Тейлър.. -Ало.. Здрасти - казах аз -Здрасти ..тъкмо мислехме да ви звъним .. къде ще се срещнем? -Ъм-м..в кафето-отвърнах аз.. -Добре .. след 20 минути там. -Да !
Тръгнахме .. | |
|
| Заглавие: Re: Къщата на Брияна Съб Апр 24, 2010 8:37 am | |
| Трите с Каролайн и Скарлет влязохме.Заключих вратата и хвърлих чантата си на един стол в трапезарията.Отидох в кухнята и взех пуканки,сок от зелена ябълка,шоколадови бисквитки и три кутии сладолед.Сложих ги на масата в хола и поканих Скарлет и Каролайн да седнат.Аз седнах на един фотьойл и си сипах сок. -Ами..дали сме само ние?Искам да кажа като мажоретки!-зачудих се на глас и им предложих да си вземат една кутия сладолед.При мен много бързо се изпаряваше сладоледа и затова имах в големи количества.
| |
|
Скарлет 1ви курс Рейвънклоу
Брой мнения : 42 Години : 28 Сила : Водокинеза
| Заглавие: Re: Къщата на Брияна Съб Апр 24, 2010 12:35 pm | |
| Вдигнах рамене,но отказах сладоледа -Хмм...-зачудих се.-Ами не знам. До колкото чух за мажореткки могат да бъдат по едно момиче от всеки дом. Няма май само от Хафълпаф...но нзезнам точно. Нямам напредстава.-отговорих на въпроса | |
|
| Заглавие: Re: Къщата на Брияна Нед Апр 25, 2010 11:10 am | |
| -Ами..май да.Е все ще се намери.И дано,защото ако е от всички домове,трябва буквално да има от всички,иначе май и нас няма да ни има..аз аз не искам да става така..-после обърнах темата-Знаете ли,че ще започнем да тренираме на 26 Април.Което всъщност е утре следобяд!-усмихнах се и отпих от чашата си.Изведнъж се чу някакъв шум.Нещо ставаше на горния етаж.Погледнах рязко нагоре и очите ми присветнаха,но беше прекалено бързо,за да успее някой да ги види.После върнах поглед към момичетата: -Ще ме извините ли за момент?!-казах любезно и станах от мястото си.Тръгнах забързано нагоре по стълбите.Чу се силно отваряне на врата,почти изкъртване от пантите.След това сякаш нещо раздра пода,удари се силно в стената и изпищя.Падна на земята и остана безмълвно.Всичко се успокои.Цареше тишийна.Изведнъж се появих отново пред тях,усмихнах се,сякаш нищо не се е случило и отново седнах,както преди.Те ме гледаха много странно,от една страна уплашено,от друга изумено.Но не промълвиха и думичка за станалото.Вместо това,продължихме с разсъжденията над тренировките и мажоретството..
| |
|
Скарлет 1ви курс Рейвънклоу
Брой мнения : 42 Години : 28 Сила : Водокинеза
| Заглавие: Re: Къщата на Брияна Пон Апр 26, 2010 4:33 am | |
| Kимнах с глава, но без да знам защо. -Да...добре супер.-промърморих след това и се усмихнах леко. Какво ли беше станало на горния етаж?! Не ме интересуваше особено, но все пак се питах.-Ъъъ...имаме ли нещо като капитан на мажоретките?-попитах след малка пауза за да продължа разговора | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Брияна | |
| |
|