Корина Адамс 1ви курс,преподавател по Драконология и Египтология
Брой мнения : 234 Години : 28 Сила : Електричество
| Заглавие: Кабинет по Вълшебство Вто Дек 15, 2009 2:22 am | |
| Корина влезе в стаята,отиде до катедрата и седна на големия си кожен стол.Видя,че никой не липсва и започна,като първо се представи: -Аз съм Професор Корина Линдър.И ще ви преподавам по Вълшебство тази година.В часовете на вълшебство вие ще се научите да използвате вашите магически пръчки с най-различни заклинания! Всеки час аз ще ви разкарзвам историята не всяко удно заклинание и също така ще искам да научавате всичко наизуст,а след това ще ви давам и заклинанията за практика тук в класната стая! Спря за малка пауза и започна самият урок: -Преди много години,някъде към 1460 година в нашите земи се появил храбър магьосник който притежавам много голяма сила,всеки път когато докосне неодушевен предмет,той се съживявал и правел каквото магьосника каже.През целия си живот той е омагьосал много предмети,но когато пристигнал в една от най-опасните гори,той бил изправен пред много злокобни и ужасни същесва,нямало как да ги победи защото около себе си бил обграден от дървета,когато решил да избяга от съществата,той се препънал от една пръчка,която била доста обикновенна,когато я хванал той я превърнал в магическа пръчка,след като я взел,той отпратил съществата с незнайна сила(не забравяйте ученици че в днешно време незнайни сили няма,защото след като се появили заклинанията,магьосника се отказал от "незнайната сила") и започнал да практикува заедно със своята магическа пръчка! -За следващият път искам да научите това,което ви разказах на изуст. Тя зачака някакви отговори или въпроси.. | |
|